Archiv příspěvků za měsíc Červenec 2024

2. kolo Chance Ligy proběhlo tak trochu ve stínu LOH

Ano, je to tak, ovšem to nic nemění na tom, že po debaklu české reprezentace na UEFA EURO 2024 očekávají fanoušci fotbalu i díky některým okolnostem, jako je přímý postup českého mistra do skupiny Ligy mistrů nebo zvýšené ekonomické zabezpečení pro všechny zúčastněné fotbalové kluby díky nové sponzorské smlouvě se sázkovou kanceláří Chance, proto se změnil i její název, nejvyšší ligovou soutěž s napětím.

(Pokračování textu…)

Naše nejvyšší fotbalová soutěž konečně začala, pod novým názvem „Chance liga“

Jako každý rok se my fotbaloví fanoušci, těšíme na zahájení nejvyšší fotbalové soutěže a dnes už známe výsledky prvního kola. Stejně tak platí každý rok, že soutěž je velmi očekávaná už proto, že během letní přestávky dochází v klubech k mnoha změnám, které potom ovlivňují úspěšnost nebo naopak neúspěšnost jednotlivých týmů. A to platí i tentokrát, protože těch změn je více, než je obvyklé.

(Pokračování textu…)

Druhé zamyšlení nad prezentací českého fotbalového týmu na UEFA EURO 2024

V prvním mém zamyšlení nad prezentací českého fotbalového týmu na tomto prestižním turnaji jsem se věnoval dopady kauzy „Belmondo“ a výkony jejích dvou hlavních protagonistů Coufala a Kuchty, ten třetí Brabec nebyl na EURO nominovaný a znovu opakuji, že podle mého názoru neměla být nominována celá „slavná“ trojice.

(Pokračování textu…)